torstai 13. huhtikuuta 2017

Kevätkuulumisia

Heipä hei taas pitkästä aikaa blogin puolelle!
Kirjakuulumisiä ei ole nyt vähään aikaan ollut, kun en ole juuri saanut luettua, mutta halusin kuitenkin tulla pistäytymään täällä. Pieni kevätväsymys on ottanut vallan. Yleensä olen keväisin pirteä ja energinen, mutta nyt jo viidettä viikkoa jatkuva harjoittelu ja samaan aikaan takkuilevasti etenevä opinnäytetyö ovat hieman lannistaneet. Maaliskuussa sain yhden kirjan luettua, eikä oikein mikään kirja niin omassa hyllyssä kuin kirjastossakaan innostanut edes ajatuksen tasolla, niin väsynyt olen ollut.
Tähän kevääseen varsin osuvaa luettavaa. :D Mummun kirjahyllystä löytynyt vanha kirja 50-luvulta!

Mutta paistaa se aurinko risukasaankin. :) Nyt huomaan pikkuhiljaa, että lukuinto alkaa palautua. Kaiketi siksi, kun opinnäytetyötä varten pitäisi lukea kaikenlaisia tiedeartikkeleita, on alkaneet ihan oikeat kirjat taas kiinnostaa! Tällä hetkellä luenkin kahta kirjaa omasta hyllystä, Stephen Kingin Cujoa sekä Kjell Westön Kangastus 38:aa. Kova into olisi taas päästä kirjoittelemaan kirjajuttuja, toivotaan, että ehdin nuo kirjat tässä piakkoin lukea loppuun asti! Ja kunhan harjoittelu loppuu, toivon voivani palata taas normaaliin rytmiin tämän rakkaan harrastuksen kanssa. Meillä on uudessa asunnossa ihanan iso parveke, johon paistaa aamuaurinko, olen jo suunnitellut viettäväni kesäpäiviä siellä kirjan ja kahvikupposen kanssa. :)Mukavaa pääsiäistä! :)

6 kommenttia:

 1. Luitko tuon Carnegien kirjan? Mä sain siitä kerran vinkin yhdeltä kosmetologilta, joka kyseli et stressaanko paljon ja et se voi vaikuttaa ihoon. Kuulemma hyvä opus luettavaksi jos turhaan murehtii kaikkea, mutta vielä en ole siihen ehtinyt tarttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon alottanut ja selaillut, mutta en kunnolla vielä tähän tarttunut! tavoitteena kyllä pikkuhiljaa selvittää, josko tästä kirjasta olisi apua tähän loputtomaan stressiin. :D

   Poista
 2. Minulla on tuo Carnegien kirja, siinä on oikeasti tosi hyviä ideoita siihen, miten turhista huolista voi päästä. Olen joskus ollut murehtinut asioita aivan sairaasti ja tästä kirjasta oli silloin apua.

  Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mahtava tietää, että siitä on oikeasti ollut apua! Olen nyt saanut ekan luvun vasta luettua, mutta kyllä sekin pisti jo miettimään, että miksi ihan oikeasti stressatessa meinaa joskus itse omilla murehtimisillaan pilata ne leppoisatkin hetket. Että lupaavalta vaikuttaa! :) Kiitos!

   Poista