tiistai 28. marraskuuta 2017

Kuulumisia ja paluu blogin ääreen

Pitkästä aikaa palaan taas blogin äärelle. Muistankohan enää, miten tätä edes kirjoitettiin... :) 
Niin vaan on vierähtänyt aikaa viime postauksesta. Kirjoittelin jo keväällä, että tämä vuosi on (ja tulisi olemaan) raskas kaikkien valmistumiseen ja elämänmuutokseen liittyvien asioiden takia. Ja niinhän siitä tulikin. Ihan tosi raskas vuosi. 

Mutta nyt se alkaa olla pian loppusuoralla, ja uudet tuulet puhaltaa.
Odotan taas ihan uudella innolla innolla uusien ja vanhojen kirjojen pariin paluuta, hypistelyä, kirjaostoksia, kirjoista höpöttämistä ja ennen kaikkea lukemista! Eli I'm back! 

Shelfietä omasta hyllystä.
Pikku tihulaisen vuoksi alahylly on nyt aidattu. :D

Kuluvana vuotena on tullut toki luettua, mutta en taida niistä muutamasta hassusta lukemastani kirjasta sen kummemmin postailla. Tuntuu, että haluan juuri nyt jatkaa tätä ihanaa harrastusta taas ihan puhtaalta pöydältä. 

Sen sijaan voisin kertoa vähän kuulumisia, kerta tässä on vierähtänyt puoli vuotta välissä. 

Auringonlasku ja meri <3 Yksi tän vuoden parhaimpia muistoja.

Ensimmäiseksi se ihanin uutinen, eli saimme poikaystäväni kanssa pienen ja karvaisen lisäyksen perheeseemme, kun italianvinttikoira Nipsu muutti kotiimme torstaina. <3 Aika menee tietysti vielä hyvin paljon pentuun tutustuessa ja pentuarkeen totutellessa, mutta voi kun tuo pieni on jo nyt niin rakas ja tärkeä. <3

Tän ihanuuden kanssa elämässä on vaan niin paljon iloa :) <3

Toinen minulle merkittävä juttu, eli se koko vuoden stressannut ja lukuintoa syönyt opinnäytetyö tuli valmiiksi, ja iso kivi vierähti sydämeltä! Vielä viikon verran jännitellään tuloksia, mutta eiköhän voi jo huokaista ja luottaa siihen, että kyllä, valmistun jouluna! :)

Siinäpä ne isoimmat asiat tulikin. Elokuussa tehtiin viikon reissu Kreikkaan, mutta muuten aikalailla työtä, harkkaa ja sitä opparia on ollut tämä koko vuosi. Ihanaa, että nyt on hetki aikaa levätä. 

Palaan ensi postauksessa taas kirjajuttuihin. Ihan hassua, tuntuu, että olen missannut kaikki uutuudet ja muut kirjauutiset, kun olen ollut täältä kirjablogimaailmasta pois. 

Palaillaan pian!

4 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo verkko tuossa kirjahyllyssä. Harmi kun en hoksannut laittaa itse verkkoa, kun Andy-papparainen (on jo koirien taivaassa)tykkäsi lukea kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! oli kyllä hyvä ratkaisu tuo aitaus, kun Nipsu on jo nyt osoittautunut varsinaiseksi tuholaiseksi, jota kiinnostaa ihan kaikki mihin vain suinkin ylettää. :D Pysyypähän rakkaat kirjat turvassa :)

   Poista
 2. Mukava lukea kuulumisiasi, ihan elävältä elämältähän kuulostaa:)
  Onnea työn loppuunsaattamisesta ja etenkin kaikenkarvaisen, Nipsun kotiintulon johdosta: hännäheilutuksia, nuolaisua, läheisyyttä, lämpöä maustettuna pienillä lätälöillä ja riiviömäisillä tempauksilla:) Kirjahyllyn suojauksesta: oiva idea. Oma taannoinen irliksemme pisteli kaiken muun ohella säpäleiksi kirjastosta lainaamani teoksen: Tottelevainen koira, ja riiviönähän tuo hurmaava hulttio sitten elämänsä läpi tassuttelikin... Mutta ensimmäisen pennun jälkeen kysymys kuuluu: onko elämää ilman koiria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava palata tänne kirjablogien maailmaan! :) On se pieni kyllä ihana, mutta samalla aina välillä ihan kamala riiviö terävine hampaineen :'D Toisaalta mitä muutapa sitä olisi odottanutkaan. Meillä on ollut ihan hirveä koirakuume jo monta vuotta!
   Osuvan teoksen oli teidän koiruli sitten valinnut tuhottavaksi! :D

   Poista