perjantai 16. joulukuuta 2016

Kuukausi kirjabloggaamista takana!

Eilen tuli kuukausi kuluneeksi siitä, kun perustin tämän blogin! Hullua, miten nopeasti aika on kulunut, toisaalta taas tuntuu, kuin siitä olisi jo pidempikin aika. Talvi tuntuu olevan nyt jotenkin niin paljon pidemmällä kuin silloin, ja kohtahan on jo joulu, ihanaa!


 

Kirjoja on tullut luettua tämän kuukauden bloggaamisen aikana seitsemän, mikä on itselleni jo hieman keskimääräistä suurempi nopeus. Bogi on varmasti antanut lisää innostusta lukemisharrastukseen, ja toisaalta olenhan ollut lähes koko tämän ajan lomalla, joten aikaa lukemiseen on ollut paljon enemmän kuin normaalisti. Olen tämän kuukauden aikana löytänyt myös tosi monta minulle uutta kirjablogia, ja niistä paljon lukuvinkkejä tulevaisuudelle, ja siitä olen todella iloinen!

Eipä tässä postauksessa kai mitään pointtia ollut, kunhan halusin huomioida tämän ensimmäisen virstanpylvään jotenkin. Olen ylpeä itsestäni, kun olen jaksanut keskittyä yhteen tiettyyn harrastukseen näinkin kauan. :D Pelkäsin aluksi, että entä jos innostus lopahtaa jo ensimmäisten postausten jälkeen, mutta tällä hetkellä inspiraatiota tuntuu riittävän vielä vaikka kuinka pitkälle. Toivon, että tästä tulisi vielä pitkäaikainen harrastus minulle.
Kuvituksena muutamia ottamiani kirjakuvia vuoden varrelta, kun en vielä pitänyt blogia. :)

12 kommenttia:

 1. Kuukausi on alku, meillä jo neljä kuukautta takana. Aika tuntuu menevän nopeasti, kun on kiinnostavaa tekemistä. Samat toiveet blogin suhteen, pitkäaikaista harrastusta tästä toivoisin. Meilläkin usein kiinnostus harrastuksiin lopahtaa nopeasti ja tuntuu siksi mahtavalta että innostus on blogin suhteen pysynyt yllä. Tsemppiä jatkoon, Lukemisiin ja bloggaamisin!

  Ihanat kuvat ♥
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3
   Aika kyllä menee nopeaan, välillä vähän liiankin. Samoin toivon teidän blogille pitkää ikää ja menestystä! :D

   Poista
 2. Minulla ei ole oikeastaan koskaan ollut lukemisen lisäksi mitään muita harrastuksia, koska olen myöskin kyllästynyt pian kaikkeen mitä olen kokeillut. Mutta kirjabloggaamista olen jaksanut jo yli kuusi vuotta, joten ei liene pelkoa, että siihen olisi enää kyllästymässä :) Luulen, että siihen on toisaalta jopa vaikea kyllästyä, sillä bloggaaminen on ainakin minulle niin olennainen jatke lukemiselle. Nykyään olisi outoa olla bloggaamatta lukemistaan kirjoista! Bloggaamista voi myös harrastaa ihan siihen tahtiin kuin itse haluaa, ei ole mitään aikatauluja, joten ei synny mitään paineitakaan.

  Toivon myös, että bloggaaminen vie sinutkin mennessään ja saisit siitä pitkäaikaisen harrastuksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin, että koska lukemista tulen varmasti harrastamaan hautaan asti (kunhan toivottavasti silmät ja järki pelaa), niin blogihan on siihen aika "vaivaton" jatke, ja olen jo nyt ihan alussa huomannut, että lukemiaan kirjoja tulee jo lukemisvaiheessa pohdittua ikään kuin syvällisemmin, kun niistä sitten myöhemmin jotain kirjoittaakin.
   Sinun blogisi on kyllä päässyt jo hienoon ikään! Lueskelin sitä itsekin jo ennen kuin aloin blogata. :)
   Ja kiitos!!

   Poista
 3. Onnea ensimmäisestä kuukaudesta! Minulla on bloggaamisen huumaa kestänyt nyt noin 1,5 vuotta enkä halua lopettaa ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Toivotaan meidän kaikkien kirjablogeille pitkää tulevaisuutta! :D

   Poista
 4. Onnea ekasta kuukaudesta. :) Into säilyy parhaiten kun ei turhia stressaile. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni! :) Ja niimpä, tämänhän on tarkoitus olla mukava harrastus, joten niin kauan kuin itse nauttii, niin eiköhän hyvin mene. :D

   Poista
 5. Mukavaa löytää uusi kirjablogi! :) Sinulla on täällä mukavia kuvia ja hieno ulkoasu.

  VastaaPoista
 6. Onnea ekasta kuukaudesta! Aika kyllä menee nopeaa, oma blogini on jo puoli vuotias ja tuntuu kuin oisin sen perustanut vasta eilen, toisaalta tuntuu kuin se olisi ollut pystyssä jo vuosia. :)

  VastaaPoista